Název | Množství a jednotka |
---|---|
bageta | 2 ks |
šunka | 100 g |
eidam | 100 g |
máslo | 125 g |
pažitka | |
česnek | 2 stroužky |
sůl |
Postup: Mořskou štiku očistíme a opatrně zbavíme páteře – ostrým nožem lehce... zobrazit recept
Postup: Čočku uvaříme s bobkovým listem doměkka, ke konci vaření ji osolíme. Scedíme,... zobrazit recept
Postup: Bílý jogurt smícháme s 30g műsli a nakrájeným jablkem. A dáme si k tomu... zobrazit recept
Postup: V míse ušleháme ručním šlehačem vejce s cukrem, přidáme bílý jogurt, olej,... zobrazit recept
Postup: Centimetrové plátky sýra, sýr zvolíme, jaký máme rádi, posypeme grilovacím... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Restaurace s penzionem La Rosa se nachází v centru města Frýdek-Místek,...